NCRR Fotocamera Reparatie
Reparaties

Reparaties tot € 100,- worden zonder meer uitgevoerd. Voor digitale- en professionele apparatuur is deze reparatiegrens vastgesteld op € 170,-. Het is uiteraard ook mogelijk om een andere afspraak te maken over het grensbedrag, dit wordt dan op de reparatiebon vastgelegd.

NCRR behoudt zich het recht voor, ook niet door u opgegeven of geconstateerde gebreken te repareren. Dit wordt vermeld op de reparatiebon.

Op de reparatie verleent NCRR 3 maanden garantie vanaf datum gereedmelding.

Indien het artikel niet gerepareerd kan worden of u niet akkoord gaat met een prijsopgave bent u de onderzoekskosten verschuldigd.

Reparaties dienen binnen drie maanden na datum gereedmelding te worden afgehaald. Na deze periode en geen reactie wordt het artikel eigendom van NCRR en zal worden hergebruikt of verkocht om de reparatiekosten te dekken.

In geval van prijsopgave dient u binnen twee maanden te reageren. Na deze periode en geen reactie wordt het artikel eigendom van NCRR en zal worden hergebruikt of verkocht om de onderzoekskosten te dekken.

Wanneer u ons een artikel ter reparatie of prijsopgave aangeboden heeft, verklaart u zich akkoord met de condities zoals hier omschreven.

Onderzoekskosten reparaties

Onderzoekskosten niet-professionele camera's / lenzen en projectoren:
Analoge camera / projector  € 26,00
Digitale camera / lens / flitser  € 42,35

Onderzoekskosten professionele camera's / lenzen:
Analoge camera / lens  € 42,35
Digitale camera / lens  € 60,50